Leveringsvoorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Just Letters.

1. Prijzen
Alle prijzen van de artikelen zijn in euro’s,  inclusief BTW en exclusief €3,-verzendkosten.

2. Verzendkosten
Voor het verzenden van Uw bestelling brengt Just Letters € 3,- verzendkosten in rekening!
De artikelen worden verzonden in een pakket,dit om beschadiging van Uw bestelling te voorkomen.

3. Levertijd
Nadat wij Uw betaling hebben ontvangen wordt Uw bestelling binnen het maximaal aantal werkdagen aangeboden zoals vermeld bovenaan onze website. Wij verzenden onze producten met Postnl.
Mocht het om een of andere reden niet lukken om op tijd te leveren dan wordt U door ons hiervan op de hoogte gebracht door middel van e-mail of telefonisch contact.
Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het toch gebeuren dat een artikel is uitverkocht dan wordt U hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Just Letters is niet aansprakelijk voor overschrijding van de hiervoor aangegeven levertijd of het verlies of beschadiging door Postnl.


4. Betaling
Nadat U een bestelling heeft geplaatst ontvangt U van ons een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de door U bestelde artikelen en de totale kosten.
Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
U kunt op 2 manieren betalen: direct en online met iDEAL of door middel van een overschrijving via uw bank.
Mocht U kiezen voor betaling via overschrijving per bank, vergeet dan niet Uw bestelnummer te vermelden. Dit bestelnummer vindt U terug bovenaan in de bevestigingsmail.

5. Vragen
Uiteraard heeft Just Letters graag tevreden klanten. Mocht U vragen of klachten hebben over de producten van Just Letters dan worden wij daar graag op de hoogte gebracht per e-mail (24 uur/dag) of telefonisch: 06-83906668

6. Kleuren
De kleuren van onze producten kunnen in werkelijkheid afwijken van de kleuren zoals getoont op de website.

Justletter kan u op verschillende manieren van dienst zijn.