In 3 stappen
je eigen opdruk

Polo bedrukken | Justletters

Polo bedrukken

Bij Justletters bent u aan het juiste adres wanneer u een polo wilt bedrukken met een tekst die u zelf heeft bedacht. Is er een baby geboren, wordt er iemand 50 of gaat er iemand in uw vriendenkring trouwen? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van gelegenheden waarbij het een goed idee is om een persoonlijke polo te ontwerpen. Het leuke is dat u helemaal zelf bepaalt wat voor tekst erop komt te staan. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Polo bedrukken in slechts 3 stappen

U hoeft slechts drie stappen te doorlopen waarna u uw unieke polo heeft ontworpen:

 

  1. Kies het product
  2. Plaats uw eigen tekst
  3. Kies het lettertype

De eerste stap is het kiezen van het juiste product. In dit geval kiest u voor een polo met korte of lange mouw. Kies de juiste maat en kleur. Middels onze maattabel kunt u heel gemakkelijk zien hoe onze maten precies vallen. Stap twee is het plaatsen van uw eigen tekst. Op zowel de voorkant als de achterkant is het mogelijk drie regels te plaatsen. U bepaalt daarbij zelf de grootte van het lettertype. De laatste stap is het kiezen uit het lettertype en de kleur daarvan. Wanneer u dit allemaal heeft ingevuld, dan ziet u in één oogopslag hoe het uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien.

Ons aanbod

In onze webshop vindt u polo’s met zowel korte als lange mouw. Een polo met korte mouw leveren wij in alle maten: van baby- en kindermaten tot volwassenmaten. De polo’s met lange mouw zijn er in maat S tot en met XXXL. Naast deze verschillende maten heeft u ook de keuze uit meerdere kleuren. De normale polo’s in ons assortiment zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester, maar we leveren ook polo’s van 100% katoen.

Geschikt voor allerlei gelegenheden

Een polo bedrukken is een erg leuk idee voor allerlei verschillende gelegenheden. Zo kunt u bijvoorbeeld polo’s laten bedrukken wanneer u als team kampioen bent geworden. Als tekst zet u de naam van de sportclub erop, samen met het kampioensjaar. Voor het kampioensfeest is dit erg leuk en u heeft tevens een mooie herinnering voor later. Ook wanneer u gaat trouwen, 50 jaar wordt of bij een ander feest is een bedrukte polo erg origineel. Heeft u nog niet zoveel inspiratie? Bekijk dan eens onze voorbeelden en wellicht brengen we u daarmee op een goed idee.

Ontwerp uw persoonlijke polo

Begin nu met het ontwerp en wij gaan de polo zo snel mogelijk voor u bedrukken. U betaalt geen verzendkosten en binnen twee werkdagen heeft u de bestelling al in huis.

Justletter kan u op verschillende manieren van dienst zijn.