In 3 stappen
je eigen opdruk

Rompertje bedrukken | Justletters

Rompertje bedrukken

Bij de geboorte van een baby geeft u graag een uniek cadeau. Een rompertje bedrukken is dan een erg goed idee. Het is origineel, persoonlijk en ook nog eens praktisch. Zet bijvoorbeeld de naam van de baby erop of kies voor een zelfbedachte tekst.

De mogelijkheden

In ons aanbod vindt u rompertjes met zowel korte als lange mouwen. We leveren deze in vier verschillende maten: 56, 68, 80 en 92. Ook de keuze uit kleuren is erg gevarieerd: wit, groen, roze, blauw, rood en oranje. Kies voor een standaard kleur zoals wit of ga voor een typische jongens- of meisjeskleur, zoals roze of blauw. Naast deze kleuren en maten bepaalt u tevens zelf het lettertype van de tekst. Op deze manier personaliseert u het rompertje helemaal naar uw smaak.

Voordelen van Justletters

Wilt u een rompertje bedrukken? Ervaar de volgende voordelen van Justletters:

 

  • Diverse kleuren, maten en lettertypes
  • Snelle levertijd
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Geen verzendkosten
  • Kleding van goede kwaliteit

 

Wanneer u bij ons kleding laat bedrukken dan zijn de mogelijkheden enorm. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, maten en lettertypes. Deze gevarieerde keuze zorgt ervoor dat het ontwerp zo persoonlijk mogelijk wordt gemaakt. Hiernaast kenmerken wij ons door de snelle levertijd. Als u vandaag een bestelling plaatst, dan heeft u binnen twee dagen de bedrukte kleding al in huis. Tevens betaalt u heel simpel en veilig online met iDEAL. We rekenen geen verzendkosten, dus er komen geen extra kosten bij het totaalbedrag. Uiteraard bieden we u kleding van goede kwaliteit, waar u een lange periode mee kunt doen.

Laat een rompertje bedrukken

Wilt u een rompertje laten bedrukken door Justletters? Ga dan direct verder naar ons bestelproces en doorloop slechts drie stappen. Eerst kiest u uit onze romper met lange of korte mouw. Daarbij selecteert u de juiste maat en kleur. De volgende stap bestaat uit het plaatsen van uw eigen tekst. Bepaal de grootte van de tekst en zie meteen hoe het eruit komt te zien op het rompertje. Tot slot kiest u het lettertype en de kleur van de tekst. Plaats de bestelling in het winkelmandje en ga verder naar het betaalproces. Wanneer de betaling is voltooid dan ontvangt u de bestelling binnen twee werkdagen.

Justletter kan u op verschillende manieren van dienst zijn.