In 3 stappen
je eigen opdruk

Sweater bedrukken | Justletters

Sweater bedrukken

Een sweater bedrukken met een persoonlijke tekst doet u snel en eenvoudig bij Justletters. In slechts drie stappen heeft u een eigen opdruk op de trui gemaakt en binnen twee werkdagen leveren wij de bestelling bij u thuis af. Personaliseer uw eigen sweater of geef het cadeau aan iemand anders.

Ontwerp uw eigen sweater

In ons assortiment vindt u sweaters met een capuchon of boord die u door ons kunt laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Het is mogelijk om zowel de voorkant als achterkant te bedrukken. We leveren onze kleding in allerlei maten: van kindermaten van 104 t/m 164 tot volwassenmaten van S t/m 7XL. Iedereen kan dus in onze webwinkel terecht voor het ontwerpen van een trui op maat.

Kies uit de volgende opties

De mogelijkheden om uw persoonlijke sweater te bedrukken zijn erg groot. Zo kiest u zelf uit de volgende opties:

 

  • Kleur van de sweater
  • Kleur van het lettertype
  • Lettertype

 

De sweater met capuchon leveren we in drie verschillende kleuren: zwart, wit en navy blue. Bij de sweater met boord is de keuze uit kleuren wat ruimer, zoals rood, oranje, groen en nog diverse andere kleuren. Naast de kleur van de trui kunt u ook nog zelf de kleur van het lettertype kiezen en het lettertype zelf.

De kenmerken van Justletters

Justletters staat bekend om de snelle levering: de levertijd is slechts twee werkdagen. Bovendien komen er geen extra kosten, zoals verzendkosten, aan te pas. Wanneer u bezig bent met een bestelling, dan geven wij precies aan wat de kosten worden. Er zullen dus niet onverwachts nog kosten bijkomen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en door deze diverse mogelijkheden ontvangt u altijd een uniek exemplaar. We verzekeren u dat de sweaters van goede kwaliteit zijn en dat u veilig online betaalt. Dit kunt u heel gemakkelijk, snel en veilig doen via iDEAL.

Nu een sweater bedrukken

Wanneer u een leuk idee heeft om de sweater mee te bedrukken, kunt u direct naar het bestelproces gaan. Kies de juiste maat en de kleur die u mooi vindt en plaats de tekst op de trui. Het is erg prettig voor u dat u direct het resultaat op de sweater ziet staan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. 

Justletter kan u op verschillende manieren van dienst zijn.