In 3 stappen
je eigen opdruk

T-shirt bedrukken | Justletters

 


T-shirt bedrukken

Wilt u een T-shirt laten bedrukken met een zelfbedachte tekst? Dat kunt u bij Justletters laten doen: ontwerp uw eigen T-shirt en kies zelf de tekst, kleur en het lettertype. Bij verschillende gelegenheden is dit een erg leuk idee. Bijvoorbeeld bij de geboorte van uw kind, wanneer u 50 wordt of gaat trouwen. Het is geschikt voor iedereen, omdat u zelf bepaalt welke tekst er op het T-shirt wordt bedrukt.

Onze voordelen

Dit zijn de voordelen wanneer u een T-shirt laat bedrukken bij Justletters:

 

  • Geen verzendkosten
  • Levering binnen twee werkdagen
  • Verkrijgbaar in alle maten en kleuren
  • Goede kwaliteit
  • Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL

 

Een groot voordeel is dat u bij ons geen verzendkosten betaalt. Daarbij komt dat u de bestelling al binnen twee werkdagen in huis heeft. Wanneer u een T-shirt heeft uitgekozen, kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren en allerlei maten. Naast de kleur van het T-shirt, bepaalt u ook zelf de kleur van het lettertype. U ontwerpt de kleding dus helemaal naar uw smaak en voorkeur: van de tekst en het lettertype tot de kleuren. Onze kleding is van goede kwaliteit en u bent ervan verzekerd dat het T-shirt ook na meerdere malen wassen nog een mooie pasvorm heeft.

Het bestelproces

Het bestelproces in onze webshop werkt snel en gemakkelijk. De eerste stap is het kiezen van het juiste T-shirt dat u wilt laten bedrukken. Daarna kiest u de maat en de kleur. Twijfelt u wat de meest geschikte maat is? Bekijk dan onze maattabel voor meer informatie. Vervolgens typt u uw persoonlijke tekst. U kunt tekst op zowel de voor- als achterkant laten bedrukken en ook bepaalt u zelf de grootte van de tekst. De laatste stap is het kiezen uit het lettertype en de kleur tekst. U ziet direct hoe alles er precies uit gaat zien op het T-shirt.

Een T-shirt bedrukken bij Justletters

Weet u nog niet met welke tekst u een T-shirt wilt bedrukken? Wanneer u geen inspiratie heeft, geven we u graag een aantal voorbeelden. Misschien zit daar wat voor u bij. Begin daarna gelijk met bestellen en binnen twee werkdagen hebben wij het T-shirt al bij u thuis geleverd.

 

Justletter kan u op verschillende manieren van dienst zijn.